• 10Oct

    1. Zinc Plus

    Zinc Plus adalah produk paling dinanti-nantikan oleh ramai daripada penggemar Shaklee.
    Setelah Zinc Complex dihentikan penjualan sejak 3 tahun yang lalu, Zinc Plus adalah hasil kajian saintis selama 3 tahun. Maksudnya ia telah ditambah baik.

    Kelebihan Zinc Plus Shaklee:zink kini kembali.. youth eye treatment juga muncul dengan kelebihannya

    • Tiap tablet dalam Zinc Plus Shaklee mempunyai 100% nilai harian zinc, iaitu 15mg zinc.
    • Dirumus dengan zinc gluconate. Zink gluconate adalah salah satu bentuk zink chelated terbaik. Ia mudah diserap oleh badan.
    • Zinc gluconate juga 100% berasaskan tumbuhan. Ia diekstrak dari fermentasi glukosa dari jagung maka rasa dia kurang pahit, rasa pedar dan kurang rasa logam. (Ikut pengalaman tablet zinc dia memang tak rasa apa so mudah nak telan).
    • Diformulasi tanpa tumbuhan alfalfa.
    • Sesuai untuk semua orang dewasa.
    Zinc Plus dijual pada harga runci RM56.25 sebotol yang mengandungi 120 biji.

    2. Youth Eye Treatment

    Salah satu daripada produk yang sangat ditunggu oleh penggemar Youth Skincare.
    Youth Eye Treatment!!

    Keistimewaan Youth Eye Treatment:

    • Mengandungi campuran peptida yang unik. Peptida merupakan gabungan asid amino. Ini ditunjukkan dalam kajian klinikal di mana apabila kita menggunakan Youth Restoring Eye Treatment selama 28 hari, dengan 2 kali penggunaan setiap hari akan mengurangkan garisan halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari.
    • Youth Restoring Eye Treatment boleh membantu mengurangkan mata sembab dan lingkaran hitam bawah mata. Masalah ini sering dialami oleh kaum wanita.
    • Eye Treatment ini boleh juga menghaluskan kontur mata iaitu mata gelap dan kering yang menjadikan mata seperti letih. Ianya juga boleh menganjalkan dan melembabkan kulit di sekeliling mata.
    • Ianya direka khas dengan mempunyai tip penyejuk unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa dipakai dan secara tak langsung membantu pengedaran darah pada mata. Kita akan berasa sejuk dan selesa kerana ianya diserap sempurna disekeliling mata.
    • Eye Treatment ini diuji oleh oftalmologi dan tidak akan merengsakan mata. Jika ianya termasuk ke dalam mata juga tidak akan membahayakan.
    • Ianya juga tidak akan menyumbatkan liang pori, bintik-bintik kolesterol bawah mata.
    • Diuji oleh dermatologi dan ianya selamat serta sesuai untuk semua jenis kulit.
    Youth Restoring Eye Treatment dijual pada harga runcit RM243.75.

    Bagi setiap pembelian Youth Restoring Eye Treatment anda berpeluang membeli Radiant Set dengan diskaun sebanyak 20%. Fuhh banyak tu. Radiant Set ni mengandungi:

    • Youth Radiance C+E
    • Youth Night Cream (Rich)
    • Youth Activating Serum

    Harga lepas diskaun adalah RM688 sahaja iaitu penjimatan sebanyak RM172!!

  • 10Oct

    BDIG

    Saya telah memulakan langkah pertama dengan mendaftar sebagai salah seorang pelabur di Bdig ni..dengan hnaya modal rm45.00 (10usd)

    Hari-hari saya hanya menunggu 1% dari jumlah pelaburan saya ni ..

    sikit-sikit lama-lama membukit..

    jika ada sesiapa yang nak ikut langka permulaan saya ni..boleh lah hubungi saya..di 0128151742

    kita sama-sama melangkah setapak di alam pelaburan ini..

     

  • 10Oct

    VITAMIN 2

    Bulan October 2018

    SHAKLEE sekali lagi membuat promosi

    Beli 3 botol Vita C Plus akan mendapat diskaun 5 % dari harga

    RM97.50 X 3 = RM292.50

    DISKAUN 5% hanya perlu bayar RM277.90 (jimat RM14.60)

     

  • 25Oct

    whatsapp-image-2016-10-22-at-10-40-49-am whatsapp-image-2016-10-22-at-10-40-10-am whatsapp-image-2016-10-22-at-1-32-59-pm 14681709_10207607777457201_8100503411016948986_nKami ada menyediakan jualan dengan harga borong..

    Tidak perlu pergi jauh-jauh sampai ke China…Di Likas Kota Kinabalu Sabah pun ada…

    jimat kos lagi daripada pergi ke China…

     

    semua barang jualan adalah dari China …

    item:

    * Selipar Budak dan Dewasa

    * Panti Perempuan

    * Baju Dalam Perempuan

    * hand bag

    * dompet perempuan

     

    terus Hubungi saya jika berminat

    012-8151742 (call/wsapp)

    Alamat:

    store di Kg. Likas, bt 4.5 jln Tuaran Kota Kinabalu Sabah’

    Ofice: Likas Plaza, Jln Pasir 88450 Kota Kinabalu Sabah

    Tel : 088-383299 (office hour only – 9am-5pm – Isnin – Jumaat)

  • 20Oct

    OMEGA GUARD SHAKLEE 13010868_995762673794950_2913343402435113323_n

    – Omega Guard (Asid lemak Omega-3) Kajian klinikal Universiti of Maryland Medical Center menunjukkan 29 kanak-kanak asthma yang diberi makan minyak ikan yang kaya EPA dan DHA selama 10 bulan didapati mampu mengurangkan simptom asthma berbanding kanak-kanak yang mengambil placebo. Kajian penyelidik Jepun keatas 32 pesakit COPD (chronic obstructive pulmonary disease) yang diberi supplemen omega-3 mendapati, selepas setiap 3 bulan tahap kesihatan mereka semakin baik berbanding mereka yang tidak diberi omega-3. Penyelidik mencadangkan sokongan nutrisi yang mengandungi asid lemak omega-3 adalah selamat dan praktikal untuk merawat masalah berkaitan peparu dan pernafasan

    Omega Guard Shaklee
    Mengandungi 90 kapsul
    Harga Runcit: RM 136(tak termasuk pos)
    * OmegaGuard mengandungi rangkaian penuh 7 asid lemak omega-3 semulajadi iaitu Eicosapentaenoic acid (EPA), docosahexaenoic acid (DHA), alpha-linolenic acid (ALA) dan lain-lain.
    * Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 990mg asid lemak omega 3. Kesan kesihatan Omega 3 ini lebih cenderung datang daripada komponen EPA dan DHA.
    Antara kebaikannya termasuk lah:
    •  Membantu mengurangkan kolestrol jahat/triglycerides dan membantu meningkatkan aras kolestrol yang baik (HDL) yang diperlukan oleh badan.
    • Membantu menurunkan tekanan darah tinggi.
    • Membantu mengurangkan risiko serangan jantung, membantu mengelakkan sakit jantung.
    • Membantu mengawasi aras diabetes
    • Membantu mengurangkan kesakitan akibatarthritis.
    • Membantu misi mengurangkan berat badan
    • Membantu melindungi daripada osteoporosis.
    • Membantu mengurangkan risiko penyakit berkaitan mental seperti tekanan, schizophrenia, ‘bipolar disorder’
    • Membantu mencairkan kahak
    • Membantu meningkatkan sistem pertahanan secara keseluruhan
    • Bagus untuk perkembangan IQ yang sihat
    • Membantu kanak-kanak ADHD
    • Membantu individu yang mengalami asthma
    Antara sumber makanan yang mengandungi Omega 3:
    • Makanan laut [ Ikan (salmon, tuna, mackerel,sardin), alga, krill
    • Tumbuhan
    • Kekacang, Minyak kacang
    Kesan kekurangan Omega 3/OmegaGuard:
    • Simptom seperti pitam, daya ingatan yang merosot, kulit kering/dehidrasi, masalah jantung, depresi, peredaran darah yang terganggu.
    • Membawa kepada penyakit mental dan masalahkesihatan fizikal yang serius.
    • Mengundang kepada pertumbuhan sel kanser(seperti kanser prostat dan kanser payudara)
    • Ibu-ibu hamil yang kekurangan omega 3, akanmempengaruhi kandungan DHA fetus yang seterusnya mempengaruhi perkembanganIQ/otak anak, kesihatan penglihatan/mata serta gangguan saraf.
    • Kanak-kanak yang kurang aras omega 3 dalam tubuhnya akan mengundang kepada masalah pembelajaran dan perilaku (contohnyatantrums, kesulitan untuk tidur, hyperaktif).
    Cadangan pengambilan:
    • 1 biji selepas makan tengahari & selepasmakan makan
    • Kanak-kanak (1 biji setiap hari) (mix dalam hidangan dia/picit ke dalam mulutnya) bagi yang dah besar dah boleh telan tu, bagi aje sebiji kepada dia.
    Sesuai untuk SIAPA???
    • Ibu-ibu hamil (trimester ke 2 & ke 3)
    • Ibu-ibu yang menyusu
    • Kanak-kanak 1 tahun dan ke atas
    • Lelaki
    • Individu yang mengalami masalah kesihatan seperti darah tinggi,aras kolestrol tinggi, diabetes
    • Warga emas

     

    BOLEH HUBUNGI SAYA DI NO. 012-8151742

  • 28Apr

    13077020_10206337460420069_8625946955088224219_n 13043487_10206331338827033_6003107708242549632_n

    Bahan-bahan untuk penyaram Ibu:

    1 pek tepung beras

    4 cawan tepung gandum

    4 cawan gula putih (jika buat penyaram gula merah sukatan boleh bahagi dua atau mana2 yg perlu)

    daun pandan (blend)

    santan kelapa

    air putih

    minyak masak

    Cara-cara :

    gaulkan tepung beras, tepung gandum dan gula putih dlm satu bekas,

    campur air putih sedikit demi sedikit gaul sehingga sebati sahaja (jangan terlalu byk air) perap semalaman.

    esok nya,

    Blend daun pandan, air perahan pandan dan santan campurkan dlm tapung yg dah di perap semalaman tadi…uli sampai cair (untuk nampak kecairan nya..jika di gaul tepung tersebut kita dah dengar bunyi gocakan air maka ia dah ok).

    panas kan kuali penyaram (kuali kecil)..api tak boleh terlalu panas dan tak  boleh terlalu  sejuk (gas api paling kecil – yg sy guna)..

    Selamat maju jaya…

    # memang susah ni buat penyaram…

    jika malas nak  buat boleh terus order dengan saya ja..haha

     

    wsapp : 0128151742

    kota kinabalu, sepanggar, inanam, likas, manggatal sahaja

     

  • 12Feb

    12728977_10153544692333892_2575387882343893219_n12593883_10207984477037290_4980452760961862141_o

    BELIAN 2 BOTOL DALAM SATU RESIT AKAN MELAYAKKAN ANDA MENDAPAT FAEDAH :

    * Keahlian SHAKLEE percuma seumur hidup (bernilai RM69.00)

    * Diskaun 5 % daripada harga sebenar (potongan rm40.00)

    * CASH bonus daripada Shaklee bernilai RM38.00

    * Free kos penghantaran terus ke rumah anda (bernilai RM10.00)

     

    Berbaloikan…so apa tunggu lagi terus buat belian 2 botol..

    Harga RM475.00 (Retail-jika belian 2 botol diskaun 5%)

    boleh hubungi terus saya Sirah 012-8151742

    FB NUSIRAH

    Page : Anak-anakku

     

     

  • 11Nov

    11150565_10153248701746775_8991809512164316961_n B-COMPLEX2 OSTEMTRIX.jpg2 vita e2 Lbih tenaga dengan vita-E VITAMIN 2

  • 19Aug

    BASIC H2 SHAKLEE : 

    Dapat menanggalkan kekotoran degil..

    boleh tengok contoh dalam gambar….11891075_1049200645113054_6448133268332418284_n

     

    Kasut coklat yang penuh lumpur boleh jadi putih bersih dengan H2…11896022_1049200568446395_5412449361785672810_n

     

    JOM saya share cara penggunaan Basic H2 ini:

    H2

    Order boleh hubungi saya di tel: 0128151742 (wsapp)

    Penghantaran seluruh negara…

     

     

  • 14Aug

    MULTI-VITAMIN DAN MINERAL YANG PERTAMAN DICIPTA DI DUNIA…

    VITA-LEA SHAKLEE….DAN TAHUN-TAHUN BERIKUTNYA JUGA ADALAH PRODUK SHAKLEE…

    SHAKLEE MERUPAKAN PRODUK TERHEBAT YANG PERNAH SAYA KENALI…VITALEAshaklee

Recent Posts

Archives

February 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728