• 10Oct

    1. Zinc Plus

    Zinc Plus adalah produk paling dinanti-nantikan oleh ramai daripada penggemar Shaklee.
    Setelah Zinc Complex dihentikan penjualan sejak 3 tahun yang lalu, Zinc Plus adalah hasil kajian saintis selama 3 tahun. Maksudnya ia telah ditambah baik.

    Kelebihan Zinc Plus Shaklee:zink kini kembali.. youth eye treatment juga muncul dengan kelebihannya

    • Tiap tablet dalam Zinc Plus Shaklee mempunyai 100% nilai harian zinc, iaitu 15mg zinc.
    • Dirumus dengan zinc gluconate. Zink gluconate adalah salah satu bentuk zink chelated terbaik. Ia mudah diserap oleh badan.
    • Zinc gluconate juga 100% berasaskan tumbuhan. Ia diekstrak dari fermentasi glukosa dari jagung maka rasa dia kurang pahit, rasa pedar dan kurang rasa logam. (Ikut pengalaman tablet zinc dia memang tak rasa apa so mudah nak telan).
    • Diformulasi tanpa tumbuhan alfalfa.
    • Sesuai untuk semua orang dewasa.
    Zinc Plus dijual pada harga runci RM56.25 sebotol yang mengandungi 120 biji.

    2. Youth Eye Treatment

    Salah satu daripada produk yang sangat ditunggu oleh penggemar Youth Skincare.
    Youth Eye Treatment!!

    Keistimewaan Youth Eye Treatment:

    • Mengandungi campuran peptida yang unik. Peptida merupakan gabungan asid amino. Ini ditunjukkan dalam kajian klinikal di mana apabila kita menggunakan Youth Restoring Eye Treatment selama 28 hari, dengan 2 kali penggunaan setiap hari akan mengurangkan garisan halus, kedutan dan garisan pada bahagian mata seawal 7 hari.
    • Youth Restoring Eye Treatment boleh membantu mengurangkan mata sembab dan lingkaran hitam bawah mata. Masalah ini sering dialami oleh kaum wanita.
    • Eye Treatment ini boleh juga menghaluskan kontur mata iaitu mata gelap dan kering yang menjadikan mata seperti letih. Ianya juga boleh menganjalkan dan melembabkan kulit di sekeliling mata.
    • Ianya direka khas dengan mempunyai tip penyejuk unik yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa dipakai dan secara tak langsung membantu pengedaran darah pada mata. Kita akan berasa sejuk dan selesa kerana ianya diserap sempurna disekeliling mata.
    • Eye Treatment ini diuji oleh oftalmologi dan tidak akan merengsakan mata. Jika ianya termasuk ke dalam mata juga tidak akan membahayakan.
    • Ianya juga tidak akan menyumbatkan liang pori, bintik-bintik kolesterol bawah mata.
    • Diuji oleh dermatologi dan ianya selamat serta sesuai untuk semua jenis kulit.
    Youth Restoring Eye Treatment dijual pada harga runcit RM243.75.

    Bagi setiap pembelian Youth Restoring Eye Treatment anda berpeluang membeli Radiant Set dengan diskaun sebanyak 20%. Fuhh banyak tu. Radiant Set ni mengandungi:

    • Youth Radiance C+E
    • Youth Night Cream (Rich)
    • Youth Activating Serum

    Harga lepas diskaun adalah RM688 sahaja iaitu penjimatan sebanyak RM172!!

  • 10Oct

    BDIG

    Saya telah memulakan langkah pertama dengan mendaftar sebagai salah seorang pelabur di Bdig ni..dengan hnaya modal rm45.00 (10usd)

    Hari-hari saya hanya menunggu 1% dari jumlah pelaburan saya ni ..

    sikit-sikit lama-lama membukit..

    jika ada sesiapa yang nak ikut langka permulaan saya ni..boleh lah hubungi saya..di 0128151742

    kita sama-sama melangkah setapak di alam pelaburan ini..

     

  • 10Oct

    VITAMIN 2

    Bulan October 2018

    SHAKLEE sekali lagi membuat promosi

    Beli 3 botol Vita C Plus akan mendapat diskaun 5 % dari harga

    RM97.50 X 3 = RM292.50

    DISKAUN 5% hanya perlu bayar RM277.90 (jimat RM14.60)

     

  • 14Aug

    MULTI-VITAMIN DAN MINERAL YANG PERTAMAN DICIPTA DI DUNIA…

    VITA-LEA SHAKLEE….DAN TAHUN-TAHUN BERIKUTNYA JUGA ADALAH PRODUK SHAKLEE…

    SHAKLEE MERUPAKAN PRODUK TERHEBAT YANG PERNAH SAYA KENALI…VITALEAshaklee

  • 12Aug

    10370377_10152207733626270_8964255791599898183_n

    SET IBU SELEPAS BERSALIN DAN KEPERLUAN SUSU IBU

    Terdapat 4 Pakej mengikut bajet:

    1/ PAKEJ A – ESP DAN ALFALFA

    2/ PAKEJ B – ALFALFA, VITALEA, VITAMIN C DAN B-COMPLEX

    3/ PAKEJ C – ALFALFA, VITALEA, VITAMIN C, B-COMPLEX DAN OSTEMATRIX

    4/ PAKEJ D – ESP, ALFALFA, VITALEA, VITAMIN C, B- COMPLEX DAN OSTEMATRIX.

    JOM KETAHUI FUNGSI SECARA RINGKAS UNTUK SETIAP ITEM :

    ESP – Energizing Soy Protein (ESP)Ia memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. Sangat bagus utk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.

    Apa bezanya soya Shaklee ini dengan soya lain yang berada di pasaran? Soya Shaklee adalah non GMO soy. Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah. Kualitinya sangat tinggi.

    ALFALFA – Digelar raja segala tumbuhan.
    Khasiatnya yang membantu melawaskan pembuangan kerana adanya fiber di dalamnya. pembantu kepada lecitin, ia membantu lecitin dengan membawa keluar lemak-lemak dan kolesterol dari badan. Pembantu yang baik, Merupakan pakar detox kerana berupaya menyahkan bahan-bahan bertoksik dalam badan. Yang lebih penting ia merupakan Bonus untuk ibu menyusu. Alfalfa merupakan Milkbooster

    B-COMPLEX –  Membantu menstabilkan hormon badan kita* Jika kurang B complexblh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi..* Membantu kita lebih bertenaga dan emosi lebih seimbang.

    VITA-LEA –  Ibu yang sedang berpantang di galakkan ambil vita lea sebab semasa dlm pantang banyak makanan yg kita tidak boleh makan jadi tenaga kita akan berkurang.  Ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin, oleh itu ibu perlu ambil makanan yg seimbang dan berkhasiat bagi menggantikan semula darah yg hilang.  Mengandungi zat besi yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.  Perhatian : Vita lea tidak boleh di ambil dengan minuman bersusu kerana ia akan mengurangkan efisinsi penyerapan zat besi oleh badan

    VITAMIN C –  Sangat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran. Mempercepatkan penyembuhan luka jahitan dan memperbaiki tisu sel yg rosak semasa bersalin.

    OSTEMATRIX –  Membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Tablet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan. Selain itu Ostematrix membantu dalam masalah sembelit ibu semasa berpantang.

    Boleh hubungi saya di talian 012-8151742 (wsapp pun boleh)

    SID 948131

    Untuk tempahan di sini di sertakan harga bagi setiap produk :

    ESP                     – RM150.00 (850 g)

    ALFALFA          – RM53.75  S (330 biji)

    – RM97.50  L (700 biji)

    B- COMPLEX   – RM53.75 ( 120 biji)

    VITA-LEA         – RM88.75 ( 120 biji)

    VITAMIN C       – RM92.50 (180 biji)

    OSTEMATRIX  – RM61.00 (120 biji)

    sangat jimat kerana setiap peroduk ini boleh di gunakan dalam tempoh  masa antara 3 hingga 5 bulan…

  • 25Jun

    IMG_20141126_152018HERBAL BLEND SHAKLEE

    Krim yang cukup ringkas dan senang untuk di bawa ke  mana sahaja saya pergi.

    Terlalu banyak kegunaan nya untuk kehidupan seharian kami sekeluarga:

    Herbal Blend Multipurpose cream Shaklee  merupakan Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. Ianya Dingin, bermentol dan tidak berminyak. Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

    Masalah ruam di kalangan bayi adalah antara masalah yang tidak dapat dielakkan oleh ibu-ibu. Antaranya adalah ruam susu untuk bayi yang menyusu badan dan juga ruam lampin bagi bayi yang memakai lampin pakai buang. Oleh itu saya shorkan Ibu-ibu di luar sana tolong amalkan dan simpan satu tiub di rumah dan bawa ke mana sahaja pergi untuk kegunaan anak-anak kita…

     

    Antara Kegunaan lain Herbal Blend:

    1. Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
    2. Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
    3. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
    4. Memecahkan lemak / pembuangan angina dengan cara urutan terutama pada bahagian perut.

    Saya syorkan ibu-ibu yang bakal melahirkan atau sudah mempunyai anak untuk memasukkan produk ini di dalam barang yang perlu ada sebagai persediaan menyambut anak. Memang tahan lama kerana hanya sedikit sahaja cream yang perlu dioleskan kepada ruam bayi anda.

    NUSIRAH GAREE

    TEL : 012-8151742 (WSAPP)

    Agent Shaklee anda

    SID 948131

  • 25Jun

    ESP SHAKLEEESP SHAKLEE

    Setiap Sahur saya tidak lupa untuk membancuh ESP sebotol untuk diri sendiri dan suami…

    Alhamdulillah biarpun puasa di siang hari, saya dan suami mengerjakan rutin kerja seperti  biasa tanpa ada perubahan…

    kekal sihat, aktif dan bertenaga dengan minum ESP ketika bersahur di subuh hari…

     

     

  • 09Jun
  • 14Apr

    http://jomvitamin.com/v1/wp-content/uploads/2012/12/zinc-complex.gif Read the rest of this entry »

  • 05Apr

    Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Recent Posts

Archives

February 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728